Ma-Mo een creatieve, oplossingsgerichte, flexibele duizendpoot.

 

Opdrachtgevers

 Op deze pagina zijn mijn opdrachtgevers te vinden en een korte samenvatting van het portfolio van Ma-Mo. 

Zoals al geschreven heeft Ma-Mo een brede interesse. Dit is ook terug te zien in de opdrachtgevers.
Van horeca tot toerisme tot vastgoed. Ik ben erg blij en dankbaar met het vertrouwen welke mijn opdrachtgevers in mij hebben.
Naast dat ik mooie dingen mag bedenken, ontwikkelen en uitvoeren, heb ik bij elke onderneming mee mogen kijken in de keuken.
Van elke opdracht heb ik weer iets geleerd om Ma-Mo naar een hoger niveau te tillen.
Via de onderstaande mindmap probeer ik weer te geven wat de opdracht was en welke kwaliteiten van Ma-Mo hierbij ingezet werden.

Opdrachtgevers MaMo blanco

 

 Portfolio

 • Abu Dabbab - Egypt

  Abu Dabbab - Egypt

  Een resort 62 lodges een duikscholen, 2 restaurants en een bar in Marsa Alam (Egypte). De lodge was gesloten, we hebben deze gerenoveerd en alle marketing weer opgepakt om er een sfeervol ongedwongen duikresort van te maken. Vele Nederlandse, Belgische en Duitse duikers hebben ons al bezocht en genoten van het kilometer lange zandstrand, de onderwaterwereld met de zeekoe en zeeschildpadden in het huisrif. Om de mensen in het diepe zuiden van Egypte te vermaken heb ik samen met mijn zakenpartner de wekelijkse Abu Dabbab Beach Party opgezet. Een geweldige ervaring maar bovenal een leer proces op het gebied van maketing management, doelgroep bepaling, website management.

  Read more

 • Harbour cafe

  Harbour cafe

  Harbour Cafe, mijn eerste klus in Groningen. Een oud cafe welke gerenoveerd is met een totaal nieuw concept. Harbour Cafe, met meer dan 25 speciaal bieren op de tap en over 100 op fles. Een menu welke is samengesteld door alle specerijen welke aankomen in verschillende havens samen te voegen. Door verschillende trainingen te volgen heb ik mij verdiept in de speciaal bieren. Hoe kan ik iets op de markt brengen als ik niet weet waar het over gaat? Behalve meedenken met het marketingplan, het concept van het bedrijf en logo heb ik de website en deed ik het website beheer, het lunch/ diner menu en verschillende marketing acties ontworpen.

  Read more

 • Stay and Dive Bonaire

  Stay and Dive Bonaire

  Stay & Dive Bonaire, het resort welke mijn ouders (Gerard en Marjan Oynhausen) beheren. Het resort met 10 kamers is vorig jaar gerenoveerd en helemaal klaar voor duikers, niet duikers en gehandicapten. Iedereen kan hier van een ontspannen vakantie genieten. De website en alle promotie materialen voor beurzen is door Ma-Mo ontworpen. Daarnaast heb ik meegeholpen aan de renovatie klus. Met behulp van oude materialen ( denk aan pallets ) hebben we op een relatief goedkope wijze een aantal leuke zaken kunnen toevoegen aan het complex.

  Read more

 • Freakin' Fries

  Freakin' Fries

  Freakin' Fries te Groningen, een voormalige cafetaria zal omgebouwd worden naar Freakin' Fries. Een concept store met veel potentie. De cafetaria wordt weer hip. Freakin' Fries is gelegen midden in het uitgaanscentrum van Groningen en zal daardoor al veel aanloop hebben. Mijn deelname hierin betreft het logo, marketing plan en uitvoering en de begeleiding bij de verbouwing. Het interieur is door Bianca gedaan van binnenstebuiten. Zij weet van een oude plek met minimale middelen een prachtig en uniek plekje te maken.
 • Hotel onder de Linden

  Hotel onder de Linden

  De eigenaren van Hotel en eetcafé Onder de Linden te Roden waren opzoek naar iemand wie de website kon updaten na een stijl welke bij Onder de Linden past. De eigenaren zijn wat ouder en niet helemaal bij als het om social media, internet, bookings.com gaat. Hiervoor hebben ze mij ingeschakeld, ik heb de website van nieuwe foto's en informatie voorzien, social media hield ik up to date door foto's te plaatsen en evenementen te delen. Daarnaast heb ik alle verkoop kanalen voor het hotel geupdate, denk hierbij aan bookings.com, expedia.com maar ook tripadvisor en zoover.

  Read more

 • Cantina Mexicana

  Cantina Mexicana

  Sinds april 2017 werk ik voor Cantina Mexicana, een Mexicaans restaurant op de Vismarkt. De online omgeving en alle materialen in de zaak waren in 10 jaar in aangepakt. Mijn eerste opdracht was om de online omgeving op te frissen. Op dat moment gebruikten ze nog een gmail email adres. Ik heb alle gegevens achterhaald en er een keurig werkend systeem van gemaakt. Daarnaast heb ik de nieuwe website gebouwd. Alle foto's welke terugkomen op de website zijn door mij gemaakt. We de vernieuwde menukaart gelanceerd, deze is geheel door mij ontworpen. De opdracht was vrolijk, alles wat Cantina Mexicana uitstraalt moet een feestje zijn. Daarnaast moet het voor ouders interessant zijn om met de kinderen langs te komen en moet Groningen weten dat Cantina een dakterras heeft. Voor de kinderen is Kakkie de Cactus van Cantina in het leven geroepen.

  Read more

 • SBA

  SBA

  Voor SBA financieel management ben ik projectleider bij het implementeren van een nieuw hoofdsysteem, namelijk Client Online. Dit systeem moet het werken voor de client en het personeel makkelijker maken. Client Online is een invoer en uitvoer systeem. De klant kan via dit systeem zijn kwartaal/jaar cijfers accorderen en zijn volledige dossier opslaan. De opdracht starte met gesprekken met het personeel, wat verwachten zij van het systeem en daarnaast kijken naar de wensen van de klant. Hoe kan Client Online een USP worden voor SBA? Momenteel zijn we druk bezig in de afrondende fase, waarbij we wachten op de uitrol van de SBA Online app. Naast dit proces hou ik mij bezig met de ontwikkelingen van de nieuwe website van SBA.

  Read more

 • 't Zwarte Schaap

  't Zwarte Schaap

  Eetcafe 't Zwarte Schaap aan het Schuitendiep in Groningen. Al sinds jaar en dag een gerenommeerde plek in Groningen. De doelgroep is divers en als het zonnetje schijnt is het terras overvol. Voor 't Zwarte Schaap mag Ma-Mo de menukaarten ontwerpen en heb ik de bierkrant ontwikkeld. Elk seizoen komt er een nieuwe krant met alle bieren erin en leuke feitjes en weetjes over speciaalbieren. Naast het ontwerpen van de menukaarten doe ik het Facebook beheer. De acties bedenk ik veelal zelf of het nou Lammetjesdag is, Valentijnsdag of we starten met een bierproeverij. Aan Ma-Mo de kunst om bij de actie een pakkende campagne te bedenken.

  Read more

 "Chase your dreams... in high heels of course" 

Volg Ma-Mo:

share 1share 4share 5

 

 

 

Contactgegevens

Marlous Oynhausen
06 46 69 41 69
info@ma-mo.nl

KvK nummer: 65900197

Contactformulier