Ma-Mo een creatieve, oplossingsgerichte, flexibele duizendpoot

Diensten Ma-Mo

Waarvoor kun je Ma-Mo inschakelen?
Dit kun je het beste verdelen in de vier onderstaande categorieën.

 • Projectmanagement

  Als projectmanager, organisatorische duizendpoot ben je van het begin tot einde betrokken bij een project. Bij de aanstelling wordt omschreven wat de taak is en welke doelstelingen er zijn. Vooraf word er een plan van aanpak aangeleverd. Of zoals ik het graag noem; plan van doorpakken. De projectmanager zorgt er samen met een projectteam voor dat projecten correct en efficiënt worden uitgevoerd, zodat deze op tijd en binnen het vastgestelde budget opgeleverd kan worden. Hierbij kun je denken aan het implementeren van een nieuw systeem, het begeleiden van gebiedontwikkeling, wijzigen interne werkwijzes. Projectmanagement kan heel breed worden ingezet. Als projectmanager zijn er een paar persoonlijke eigenschappen welke van groot belang zijn; doorzettingsvermogen, stressbestendig, flexibel, open houding en lef durven tonen.

 • Conceptmanagement

  Bij conceptontwikkeling hebben sommige bedrijven veel ideeën en kunnen niet kiezen. Anderen hebben te weinig ideeën en hebben niets te kiezen. In beide gevallen gebeurt er niets. Ma-Mo kan je helpen op creatieve, oplossingsgerichte wijze een concept te bedenken. Door middel van verschillende vragen, mindmaps filteren we het beste idee eruit. Kunnen we samen achterhalen wat de missie en visie van je bedrijf is en welke kernwaarden daarbij horen.
  Met creatieve sessies creëren wij samen een bron van goede ideeën voor marketingdoeleinden, productontwikkeling of veranderingsprocessen. Een goed concept kenmerkt zich door goede inhoud, vorm en authenticiteit. Vroeger werden de meeste verhalen nog geschreven. Tegenwoordig passen we vaker vormgeving toe: logo, web, afbeeldingen. 

 • Presenteren

  Jij weet precies wat je aan de mensen wil vertellen, je hebt een hart voor de zaak maar presenteren? Dat is niet aan jou besteed. Vertel Ma-Mo wat jij wil vertellen, breng je liefde voor het bedrijf of product aan mij over en dan zal ik het doorgeven aan jouw publiek. Ook kun je hier denken aan de beurs. Het succes van een goede beurs, congres of klantevent zit in het achterlaten van een onvergetelijke indruk of super effectief resultaat. Impact maken doe je met een goed basisconcept, krachtige visualisatie en een glimlach!

 • Externe voorzitter

  Waarom zou je een externe voorzitter inzetten? 
  - je zoekt een onafhankelijke gespreksleider voor een lastige bespreking
  - open houding en frisse blik naar het bedrijf en de sector
  - vergaderingen duren te lang, besluiten worden half genomen, niemand heeft er meer zin in
  - je kan zelf niet actief deelnemen aan de discussie
  - een besluit moet in samenwerking genomen worden, niet door een paar deelnemers wie de groep overstijgen
  Wanneer je besluit om een externe voorzitter te zetten, maken we een afspraak om het overleg voor te bespreken. Daarin worden de doelen en alle andere details van de vergadering besproken.  Naar aanleiding daarvan maak ik een voorstel voor de vergadering. Deze wordt aan jou voorgelegd. Na overeenstemming volgt de uitvoering. 

 Werkwijze Ma-Mo 

Stel je denkt dat Ma-Mo iets voor jou kan betekenen. Neem dan contact met mij op via de mail of bel mij gerust op, dan plannen we een afspraak in. Tijdens deze afspraak bespreken we de opdracht welke er ligt en kijken we of we een 'klik' hebben. Want een klik is minstens zo belangrijk om een opdracht tot een goed einde te brengen.

Naar aanleiding van dit gesprek zal ik een plan van doorpakken maken en deze aan jou presenteren. Heb je dan alle vertrouwen in Ma-Mo, dan gaat de opdracht beginnen!

"Work hard in silence, let your succes be the noise"

Volg Ma-Mo:

share 1share 4share 5

 

 

 

Contactgegevens

Marlous Oynhausen
06 46 69 41 69
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer: 65900197